Meer resultaten voor examentraining lyceo

examentraining lyceo
Examenzaken Heerbeeck.
Het Centraal Schriftelijk Eindexamen CSE is de laatste drempel voor het behalen van je diploma. Naast het afronden van je proefwerken, praktische opdrachten en werkstukken als onderdeel van het schoolexamen, zal veel informatie over het centraal examen op je afkomen.
bol.com Lyceo Examentraining Economie HAVO Opgavenbundel 9789491708169 Lyceo Boeken.
Deze examenbundel Economie HAVO van Lyceo Examentraining bevat een duidelijke uitleg over de examenstof, oefenopgaven, presentaties en samenvattingen. Bij een bestelling van deze examenbundel ontvang je ook de Lyceo antwoordenbundel geheel gratis. Vergroot je kans van slagen met een examenbundel van Lyceo!
Vind lyceo in Schoolboeken op Marktplaats.nl.
Prijs is per stuk en excl. Zo goed als nieuw. Lyceo examentraining Nederlands 2015 en 2018. Lyceo examentraining nederlands 2015 en 2018. lyceo examenbundel scheikunde havo 2018. Heel goed boek om te oefenen en slagen! Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.
LYCEO examentraining Facebook.
Posted by LYCEO examentraining. LYCEO examentraining updated their cover photo. Doe jij examen in 2017? Tijdens Het Lyceo Examenjaar helpen we jou met een op maat gemaakt programma van coaching, bijlessen en examentrainingen. Zo kun jij lachend je examenjaar door! LYCEO examentraining shared Lyceo CodeLab s post.
Vestiging Lyceo Amsterdam Van Baerlestraat. Group 2. Rectangle 44 Copy 21.
Zit je bijvoorbeeld op het Barlaeus Lyceum, Sweelinck College, Nieuwe Internationale school Esprit, Montessori Lyceum Amsterdam, Fons Vitae Lyceum, St. Ignatiusgymnasium, Gerrit van der Veen College, Het Amsterdams Lyceum, Vossius Gymnasium of Marcanti College, dan ben je binnen 15 minuten fietsen bij ons op de vestiging. We bieden diverse diensten aan zoals huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining, basisschoolbegeleiding en voor de examenleerlingen een speciaal op maat gemaakt pakket: Lyceo Examenjaar.
Lyceo examentraining 2017-2018.
Lyceo examentraining 2017-2018. Om je extra goed voor te bereiden op je eindexamens, worden er voor alle leerlingen van SG De Langstraat dOultremontcollege, Dr. Mollercollege, Walewyc en Van Haestrechtcollege extra examentrainingen aangeboden. Dankzij de samenwerking binnen de scholengroep biedt Lyceo de examentrainingen tegen een aantrekkelijk kortingstarief aan.
Lyceo www.coornhert.nl. Email. Facebook. Google. Instagram. Linkedin. Twitter.
Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, is er op de website van Lyceo een speciale pagina gemaakt waarop leerlingen van Coornhert Lyceum zich kunnen inschrijven voor één examentraining. Dankzij de samenwerking met Lyceo kunt u een examentraining boeken tegen een sterk gereduceerd tarief.
Examentraining Canisius College.
Home Organisatie Begeleiding en zorg Examentraining. Code sociale media. Onze Gezonde School. Om je goed voor te bereiden op je school en eindexamens organiseert Lyceo, in samenwerking met Canisius College Nijmegen, examentrainingen bij jou op school. Hierover hebben we je al eerder dit jaar geïnformeerd. Dankzij deze samenwerking kan Lyceo de examentrainingen tegen een aantrekkelijk kortingstarief aanbieden.
Lyceo examentraining Wolfert Lyceum.
U bevindt zich hier: Home / Nieuws / Lyceo examentraining. 29 januari 2016 / in Nieuws / door jgalyceum Lyceo examentraining. De examentrainers van Lyceo stomen de leerlingen op 2 en 3 mei 2016 klaar voor hun examens. Lyceo traint in kleine groepen.
Walburg College Zwijndrecht Huiswerkbegeleiding Erudio.
De examentrainingen van Erudio boeken opzienbarende resultaten: zo scoren deelnemers aan onze examentrainingen in de meivakantie op het centraal examen gemiddeld 09, punt hoger dan hun schoolexamencijfer! Kijk voor de examentrainingen van Erudio in onder meer Dordrecht en Rotterdam op de website van Erudio.
Examentraining Carolus Clusius College.
De examentraining van Lyceo zorgt ervoor dat je optimaal wordt voorbereid op de schoolexamens. Alle stof wordt herhaald en er wordt samen gekeken naar de onderdelen waar je moeite mee hebt. Een examentraining duurt, afhankelijk van de training, 2 of 3 dagen.
Huiswerkbegeleiding en examentraining.
Om ervoor te zorgen dat leerlingen zich optimaal kunnen voorbereiden op de examens, bieden wij de mogelijkheid om een extra examentraining te volgen. Wij zijn daarom, net als voorgaande jaren, een samenwerking aangegaan met Lyceo. Dit zorgt ervoor dat de examentrainingen worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief.

Contacteer ons