Resultaten voor examentraining lyceo

examentraining lyceo
Examentraining Lyceo Stanislascollege.
Extra examentraining in de buurt. Om ervoor te zorgen dat uw kind zich optimaal kan voorbereiden op de examens, bieden wij de mogelijkheid om een extra examentraining te volgen. Wij zijn daarom, net als voorgaande jaren, een samenwerking aangegaan met Lyceo.
Examentraining-lyceo Examentraining Huiswerkbegeleiding Bijles. Group 2. Rectangle 44 Copy 21.
Partners van Lyceo. Word jij onze collega? Groot in persoonlijke aandacht /h2. De individuele leerling staat centraal. Zowel op scholen als op eigen locaties. De meest gevraagde examentrainer en huiswerkbegeleider van Nederland. Examentraining Den Bosch. Examentraining Den Haag. Bekijk alle examentrainingsvakken.
Examentraining VMBO, HAVO, VWO Gemiddeld 1 punt Lyceo. Group 2. Rectangle 44 Copy 21.
Wat is een examentraining? Tijdens een examentraining worden leerlingen in kleine groepen door jonge, enthousiaste en ervaren begeleiders klaargestoomd voor de school en eindexamens. Een examentraining duurt, afhankelijk van het betreffende examenvak, 2 of 3 aaneengesloten dagen en verloopt volgens een vast programma. Lyceo werkt daarbij met eigen ontwikkeld lesmateriaal, dat elk jaar geheel wordt vernieuwd en aangepast.
Examentraining Lyceo CSG Willem van Oranje.
CSG Willem van Oranje organiseert, in samenwerking met Lyceo, examentrainingen op school die je voorbereiden op je Centraal Examen. Deze trainingen worden tegen sterk gereduceerd tarief aangeboden. Belangstellenden kunnen zich aanmelden op de site van Lyceo, daar is een speciale CSG Willem van Oranje-pagina voor de inschrijving.
Huiswerkbegeleiding Examentraining Bijles en meer! Lyceo. Group 2. Rectangle 44 Copy 21.
Dankzij de prima examentrainingen van Lyceo is mijn zoon Job Werkman geslaagd voor zijn eindexamen havo! Betty Werkman, moeder van Job Werkman. Afgelopen meivakantie heb ik een biologie examentraining gevolgd in Hilversum. Ik heb een 64, gehaald! Hier ben ik superblij mee!
Examentraining Lyceo.
wiksunde-a / wiskunde-b / scheikunde / natuurkunde / economie. Voor havo kan dit voor de volgende vakken.: wiskunde-a / wiskunde-b / natuurkunde / scheikunde / economie / MO / Nederlands / Engels. Aanmelden voor de examentraining van Lyceo kan via onderstaande link.

Contacteer ons