Resultaten voor examentraining zwolle

examentraining zwolle
Examentraining Zwolle HAVO VWO 100 CJP-korting.
Als je in je eentje examentraining krijgt duurt elke dag tot 1500, voor twee leerlingen is dit 1600: uur en in een groepje met drie tot en met vijf leerlingen krijg je dagelijks examentraining tot 1700. Een dag tijdens de examentraining in Zwolle bestaat uit blokken met daartussen korte pauzes en halverwege de dag een langere lunchpauze.
Examentraining Zwolle Alle Vakken Lyceo. Group 2. Rectangle 44 Copy 21.
Examentraining volgen in Zwolle? Je examenjaar is natuurlijk een heel spannend, maar ook erg leuk jaar. Wanneer je extra goed voorbereid wilt zijn op je examens of meer zekerheid over bepaalde examenvakken wilt hebben is een examentraining een slimme keuze.
Huiswerkbegeleiding Zwolle Examentraining.
Kaart Sorteer op.: 5 km 15 km. Op deze pagina vind je een overzicht van alle huiswerkbegeleiders en huiswerkinstituten met examentraining in Zwolle. Klik op de instituten voor meer informatie. Wil je specifieker zoeken, bijvoorbeeld op begeleiders met een specialisatie?
Examentraining Carolus Clusius College.
International School Zwolle. International Business College. Talen en internationale certificaten. Naar het CCC. Passend onderwijs/Route 66. Training Omgaan met faalangst. Training Omgaan met examenvrees. Training Sociale vaardigheden. Om je goed voor te bereiden op je school en eindexamens organiseert examentrainer Lyceo, in samenwerking met het Carolus Clusius College en het Meander College examentrainingen. Deze twee en driedaagse trainingen vinden plaats op het Meander College. Lyceo examentraining: zelfvertrouwen en zekerheid, zonder zenuwen.
Herexamentrainingen havo en vwo in Zwolle Bijlesnetwerk. bijlesnetwerk-logo. Shape. Shape. check-circle. check-circle. check-circle. bijlesnetwerk-logo.
De trainingen worden gegeven op het Gymnasium Celeanum, aan de Westerlaan 40, Zwolle. Kijk ook eens naar het algemene overzicht van examentrainingen voor een examentraining op andere data en andere locaties. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Tarieven voor examentraining.
Zwolle Luzac Examentraining Altijd bij jou in de buurt!
Home Locaties Luzac Examentraining Zwolle. Luzac Examentraining Zwolle. Locatie: Luzac Zwolle. Luzac Zwolle ligt middenin het centrum van de stad op steenworp afstand van het station. Als je met het openbaar vervoer komt kun je uitstappen op station Zwolle en loop je in twee minuten naar de vestiging.
Individuele examentraining in Zwolle.
Ontdek de mogelijkheden! Individuele examentraining in Zwolle. Bent u op zoek naar examentraining waarbij uw kind niet lange dagen in een vol klaslokaal zit? Dan zit u bij StudentsPlus goed! Onze examentraining is altijd individueel, zodat er precies gewerkt kan worden aan de probleemstof van de leerling.
Examentraining in Zwolle De goedkoopste van NL BijlesMatch.
Wij geven deze examentraining onder andere in Zwolle voor alle niveaus vmbo, havo en vwo/gymnasium voor de vakken aardrijkskunde, biologie, Duits, economie, Engels, Frans, geschiedenis, Latijn, maatschappijleer, management organisatie, natuurkunde, Nederlands, scheikunde, wiskunde A, wiskunde B, Nask1 en wiskunde GL/TL.
Examentraining in Zwolle Teach Inn.
Professionele examentraining in Zwolle. Als uw kind extra begeleiding nodig heeft bij zijn of haar examenvakken, kunt u hem of haar aanmelden voor onze examentraining in Zwolle. Samen met uw kind stellen we een aanpak op om een zo goed mogelijk resultaat uit onze samenwerking te halen.

Contacteer ons