Resultaten voor examentraining zwolle

examentraining zwolle
Individuele examentraining in Zwolle.
Individuele examentraining in Zwolle. Bent u op zoek naar examentraining waarbij uw kind niet lange dagen in een vol klaslokaal zit? Dan zit u bij StudentsPlus goed! Onze examentraining is altijd individueel, zodat er precies gewerkt kan worden aan de probleemstof van de leerling.
Zwolle-Zuid Backup Studiebegeleiding.
Backup in Zwolle. Stien Eelsinghstraat 2 8017 PA ZWOLLE T. Iedere schooldag van 14.00 tot 18.00 uur. Maandag en donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur. Muijdermanstraat 4 8017 HX ZWOLLE T. Wij zijn iedere werkdag tussen 11.00 en 14.00 uur telefonisch bereikbaar.
Nationale Examentraining VWO TL/GL KB en BB Slagingsgarantie.
De Nationale Examentraining is de grootste aanbieder van ééndaagse examentrainingen op VMBO gl/tl, VMBO kb en VMBO bb-niveau in de vakken Aardrijkskunde, Biologie, Duits, Economie, Engels, Geschiedenis, Natuurkunde / NaSk 1, Scheikunde / NaSk 2, Nederlands en Wiskunde. Meer over onze examentraining.
Examentraining in Zwolle De goedkoopste van NL BijlesMatch.
Wij geven deze examentraining onder andere in Zwolle voor alle niveaus vmbo, havo en vwo/gymnasium voor de vakken aardrijkskunde, biologie, Duits, economie, Engels, Frans, geschiedenis, Latijn, maatschappijleer, management organisatie, natuurkunde, Nederlands, scheikunde, wiskunde A, wiskunde B, Nask1 en wiskunde GL/TL.
Examentraining in Zwolle Teach Inn.
Professionele examentraining in Zwolle. Als uw kind extra begeleiding nodig heeft bij zijn of haar examenvakken, kunt u hem of haar aanmelden voor onze examentraining in Zwolle. Samen met uw kind stellen we een aanpak op om een zo goed mogelijk resultaat uit onze samenwerking te halen.
Zwolle Luzac Examentraining Altijd bij jou in de buurt.
Luzac Examentraining Zwolle. Luzac Zwolle ligt middenin het centrum van de stad op steenworp afstand van het station. Als je met het openbaar vervoer komt kun je uitstappen op station Zwolle en loop je in twee minuten naar de vestiging.
Examentraining Zwolle HAVO VWO 100 CJP-korting.
Als je in je eentje examentraining krijgt duurt elke dag tot 1500, voor twee leerlingen is dit 1600: uur en in een groepje met drie tot en met vijf leerlingen krijg je dagelijks examentraining tot 1700. Een dag tijdens de examentraining in Zwolle bestaat uit blokken met daartussen korte pauzes en halverwege de dag een langere lunchpauze.
Examentraining Zwolle Alle Vakken Lyceo. Group 2. Rectangle 44 Copy 21.
Examentraining volgen in Zwolle? Een examentraining van Lyceo bereidt je optimaal voor op je eindexamens. Ook in de hanzestad Zwolle biedt Lyceo examentrainingen aan. Een examentraining duurt 2 of 3 dagen afhankelijk van het vak en wordt gegeven door deskundige begeleiders. Examentraining in Zwolle?
Examentraining scheikunde Vakken Diensten.
Examentraining scheikunde van Studiekring. Tijdens de examentraining scheikunde van Studiekring behandel je in 2 dagen nog een keer de complete examenstof. Slagingspercentage van 98% in 2017. Meld je aan voor een tweedaagse examentraining. Meer informatie en data.: Examentraining scheikunde havo.
Examentraining 1-op-1 Apprend Studiebegeleiding.
Door dit een paar keer te oefenen zal straks uw zoon of dochter met een goed gevoel naar het examen toe gaan. Het is belangrijk om zelfverzekerd genoeg zijn om het examen aan te kunnen. Deze zekerheid zal tot stand komen dankzij de individuele examentraining.
Wiskunde Examentraining Zwolle.
Met ruim 40 jaar onderwijs ervaring stoomt hij kandidaten uit de wijde omgeving van Zwolle klaar, voor het eindexamen wiskunde en het steuntje in de rug te geven dat nodig is om met meer zelfvertrouwen naar het centrale eindexamen te gaan.
Examentrainingen havo en vwo in Zwolle Bijlesnetwerk. bijlesnetwerk-logo. XMLID_1732_. Shape. Shape. check-circle. check-circle. check-circle. bijlesnetwerk-logo.
De trainingen worden gegeven op het Gymnasium Celeanum, aan de Westerlaan 40, Zwolle. Kijk ook eens naar het algemene overzicht van examentrainingen voor een examentraining op andere data en andere locaties. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Tarieven voor examentraining.

Contacteer ons