Meer resultaten voor examentraining universiteit leiden

examentraining universiteit leiden
Speciale examentraining onder vuur RTL Nieuws.
Volgens Hans Huibregtse, coördinator van de examentrainingen die de Universiteit Leiden jaarlijks voor 5000 scholieren organiseert, is paniek bij jongeren het voornaamste probleem. Wij" geven ze zelfvertrouwen mee en daardoor krijgen ze een hoger cijfer. Niet vanwege zogenaamde trucjes, zegt Huibregtse. Volgens Huibregtse doet niemand moeilijk over de prijs. Scholieren" beseffen dat een jaar overdoen meer geld kost." Ook Steven van den Tol van de Nationale Examentraining, die vorig jaar 6500 scholieren geholpen heeft, vindt dat jongeren niet worden benadeeld.
Home Alleexamens.nl.
In dat geval kun je overwegen een examentraining van SSL te volgen, waarbij je met behulp van de heldere uitleg en handige stappenplannen die door onze docenten worden aangereikt leert hoe je de verschillende soorten examenopgaven het best kunt aanpakken.
Examentraining: aanvulling of onvermogen? Onderwijs van Morgen.
Home Onderwijs Examentraining: aanvulling of onvermogen? Examentraining: aanvulling of onvermogen? Door De redactie. 29 april 2010. Deze week stond in de Volkskrant een artikel over de examentraining van de Universiteit Leiden. Leerlingen worden daar in 30 uur bijgespijkerd voor een vak naar keuze.
SSL: Examencursus Leiden Startpagina Facebook.
SSL: Dé Leidse examentraining. De voorbereiding op het eindexamen is zonder meer lastig. Nog afgezien van de tijdsdruk is het best. Community Alles weergeven. 10.208 personen vinden dit leuk. 9.824 mensen volgen dit. Info Alles bekijken. Onderwijs en opleiding. Mensen vinden deze pagina's' ook leuk. Pagina's' die deze pagina leuk vindt. Universiteit Leiden / Leiden University.
Universiteit Leiden.
Voor de cursus die maandag 10 juli van start is gegaan, zijn dit jaar zo'n' 300 leerlingen naar Leiden gekomen. Het is opvallend, vertelt Huibregtse, dat het merendeel van de leerlingen vaak helemaal niet zo slecht staat voor het vak dat ze hier in Leiden komen volgen.
Zomaar examen doen? Dat is eng NRC.
Leerlingen zijn vaak onzeker. Heeft de school ze wel goed voorbereid? 10 mei 2013. Nederland, Rotterdam, 06052013 Op het Wolfert Lyceum in Rotterdam wordt examen-training gegeven in de mei vakantie. Kai Ming 17 krijgt bijles Nederlands van examentraining docent Bojan.
Examentraining: welke is het beste voor jou?
Dit doen ze in samenwerking met de universiteit Leiden. De meeste trainingen duren 3 dagen en voor een aantal vakken duren de trainingen 2 dagen. Leerlingen die hier examentraining volgen, scoren gemiddeld 1 punt hoger op het eindexamen dan hun schoolexamencijfer.
Examentraining Leiden Alle Vakken Lyceo. Group 2. Rectangle 44 Copy 21.
In deze prachtige stad kun je op verschillende locaties een examentraining volgen. Elke locatie is centraal gelegen en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Onze zorgvuldig opgeleide examentrainers stomen je in 2 of 3 dagen afhankelijk van het vak klaar voor je examens. Examentraining volgen in Leiden.
SSL Leiden Dé Leidse Examentraining met meer dan 20 jaar ervaring.
Examentraining aardrijkskunde Examentraining biologie Examentraining Duits Examentraining economie Examentraining Engels Examentraining Frans Examentraining geschiedenis Examentraining Latijn Examentraining MO Examentraining natuurkunde Examentraining Nederlands Examentraining scheikunde Examentraining wiskunde A Examentraining wiskunde B. Dé Leidse examentraining met meer dan 20 jaar ervaring! Hoofdmenu Stichting Studiebegeleiding Leiden. Onze docenten Ons lesmateriaal Sfeerimpressies In de media Veelgestelde vragen Werken bij Contact. 5 HAVO / 6 VWO. Welkom bij Stichting Studiebegeleiding Leiden SSL. Ontstaan uit een jarenlang samenwerkingsverband met de Universiteit Leiden, organiseren we diverse trainingen waarvan de Examencursus de bekendste is.
Examen Info BijlesXtra.
Filmpje Mindmap maken voor biologie, aardrijkskunde en geschiedenis. Filmpje Hoe en waarom maak je een mindmap? Filmpje Hoe en waarom maak je een conceptmap? 10 Tentamentips Universiteit Leiden. Examentips Universiteit Leuven 1. Examentips Universiteit Leuven 2. Examentips Universiteit Leuven 3.
Individuele examentraining aan huis in Leiden.
Individuele examentraining aan huis in Leiden. Individuele examentraining aan huis in Leiden. Bent u op zoek naar individuele examentraining bij u thuis in Leiden? Dan bent u bij StudentsPlus aan het juiste adres! De examentraining wordt gegeven door een student van de Universiteit Leiden of de Hogeschool Leiden.
Examentraining voor VMBO, HAVO of VWO? Luzac Examentraining.
Omdat de examentraining in een relatief kleine groep gegeven wordt, is er genoeg ruimte om juist de onderdelen waar jij nog moeite mee hebt beter te begrijpen. Samen met de docent stel je een leerplan op, en mocht je na de examentraining nog vragen hebben?

Contacteer ons