Meer resultaten voor nationale examentraining

nationale examentraining
Examentrainingen havo en vwo Lyceo Bewezen effectief. Group 2. Rectangle 44 Copy 21.
Wij werken net als de Nationale Examentraining met eigen lesmateriaal en methodes en bieden twee en driedaagse examentrainingen voor HAVO en VWO die bewezen effectief zijn. Voor twee en driedaagse trainingen verwijst de Nationale Examentraining je daarom voor elk vak op HAVO of VWO-niveau graag naar Lyceo.
Speciale examentraining onder vuur RTL Nieuws.
Bij de Nationale Examentraining kunnen vmbo'ers' voor 145 euro per vak en havisten en vwo'er' voor 165 euro per vak een cursus volgen. Dat de trainingen zo populair zijn, zou weleens verband kunnen houden met de wederom verscherpte exameneisen, denken de organisaties.
Nationale Examentraining VMBO TL/GL KB en BB.
De Nationale Examentraining is de grootste aanbieder van ééndaagse examentrainingen op VMBO gl/tl, VMBO kb en VMBO bb-niveau in de vakken Aardrijkskunde, Biologie, Duits, Economie, Engels, Geschiedenis, Natuurkunde / NaSk 1, Scheikunde / NaSk 2, Nederlands en Wiskunde. Meer over onze examentraining.
Blogger Scholieren.com.
De Nationale Examentraining geeft al 8 jaar examentraining op vmbo, havo en vwo-niveau. Ze bieden zowel ééndaagse als tweedaagse examentrainingen, altijd met slagingsgarantie. De Nationale Examentraining geeft al 8 jaar examentraining op vmbo, havo en vwo-niveau. Ze bieden zowel ééndaagse als tweedaagse examentrainingen, altijd met slagingsgarantie.
Examentraining: welke is het beste voor jou?
Bij Nationale Examentraining en bij Erasmus Examentraining houdt dat in je een gratis herexamentraining krijgt wanneer je een examentraining bij hen volgt en toch zakt voor dat vak. Bij een examentraining ga je intensief een aantal dagen met een bepaald vak aan de slag.
Nationale Examentraining Startpagina Facebook.
Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mailadres of telefoonnummer. Informatie en advertenties. Bekijk meer van Nationale Examentraining op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van Nationale Examentraining op Facebook. Nieuw account maken.

Contacteer ons