Zoeken naar examentrainingen

examentrainingen
Examentraining van OnlineSlagen Slaag voor je examens!
Waarom een online examentraining? Hoe worden onze examentrainingen gemaakt? Online eindexamentraining voor VWO, HAVO en VMBO. Onvoldoende geld terug. Of lees hieronder meer over wat wij jou te bieden hebben. De complete examentraining. De beste uitleg door de geanimeerde videos.
Examentraining BijlesGezocht.
Paul heeft dyslexie en veel moeite met zijn talen, voornamelijk Engels. Nu hij wekelijks begeleiding krijgt van een Master studente Pedagogiek neemt zijn vertrouwen toe en begint hij voldoendes te halen. Vader Paul, klas 2 VMBO, Almere. Ik heb veel gehad aan de intensieve begeleiding en examentrainingen van Thijs.
Examentraining Lector Studiebegeleiding Ruim 95% geslaagd!
Individuele examentraining / stoomcursus. Gedurende het schooljaar is het mogelijk om individuele examentrainingen bij ons te volgen. Wij geven examentrainingen voor zowel schoolexamens/dossiertoetsen SEs als de eindexamens CSEs. Een individuele examentraining/stoomcursus duurt acht uur. Deze trainingen zijn hoofdzakelijk gericht op inhoudelijke problematiek die de leerling met een bepaald vak ervaart.
Examentrainingen en Cursussen 21 Hogeschool van Amsterdam.
Examentrainingen en Cursussen 21. Als je van plan bent om deel te nemen aan het 21-toelatingsonderzoek, kun je je voorbereiden met een training of je kunt een cursus met een afsluitende toets volgen die, bij het behalen van de toets, vrijstelling geeft voor het betreffende onderdeel. Studentenzaken verzorgt examentrainingen voor de volgende onderdelen.:
Examentraining Zuid-Limburg.
Helemaal als je je nog niet zeker voelt over een vak. Van 23 april tot 5 mei, tijdens de meivakantie, organiseert Studiekring Check5 examentrainingen op diverse locaties in Zuid-Limburg. In 2 dagen neem je samen met een examentrainer de examenstof van A tot Z door.
Dé ideale examentraining.
Wat is het verschil met klassikale examentraining? Klassikale examentraining vindt veelal plaats in een vastgesteld weekend, waarbij vaak twee dagen van acht uur examentraining plaatsvindt. In de praktijk blijkt dat veel leerlingen het lastig vinden om acht uur lang geconcentreerd te blijven.
Examentraining Noord Examentrainingen op VMBO, HAVO en VWO niveau.
Examentraining Noord verzorgt examentrainingen in vrijwel alle vakken op VMBO, HAVO en VWO niveau. De examentrainingen bestaan uit driedaagse cursussen die worden aangeboden in de meivakantie. Tijdens de examentrainingen van Examentraining wordt de belangrijkste examenstof behandeld. De ervaring leert dat leerlingen na deze drie dagen goed voorbereid zijn op het examen.
Examentraining t Atrium.
Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, is er op de website van Lyceo een speciale pagina gemaakt waarop leerlingen van t Atrium zich kunnen inschrijven voor één of meerdere examentrainingen. Dankzij de samenwerking met Lyceo kunt u een examentraining boeken tegen een sterk gereduceerd tarief.
Erasmus Examentraining jij slaagt voor je eindexamen!
De trainingen van Erasmus Education kenmerken zich door het aanbieden van kwaliteit op maat. Zo bieden we naast de bekende Eindexamentrainingen, als enige ook 1-daagse onderwerpgerichte examentrainingen ter voorbereiding op de schoolexamens aan. Alleen bij Erasmus: echte zekerheid! Er zit veel verschil in kwaliteit tussen de verschillende aanbieders van examentrainingen.
Examentraining Lyceo CSG Augustinus.
Inschrijvingen voor één of meerdere examentrainingen kan via www.lyceo.nl/augustinus. Wij raden u van harte aan om niet te lang te wachten met inschrijven zodat u verzekerd bent van een plek. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de examentrainingen of over Lyceo?
Examentraining Rietveld Lyceum.
De examentrainingen van Lyceo zijn bewezen effectief voor leerlingen van alle niveaus vmbo-t, havo en vwo. Onafhankelijk onderzoek door SEO Economisch Onderzoek, gelieerd aan de Universiteit van Amsterdam, toont aan dat een examentraining van Lyceo zorgt voor een verbetering van gemiddeld 07, punt van het centraal examencijfer.
Examentraining Juffrouwjulia.
Voor onze examentrainingen werken we samen met Lyceo, de meest gevraagde examentrainer van Nederland. Met een examentraining van Lyceo krijgt uw kind de beste voorbereiding op de schoolexamens en het eindexamen. De examentrainingen van Lyceo zijn bewezen effectief, voor zowel vmbo, havo als vwo.

Contacteer ons