Op zoek naar examentrainingen?

examentrainingen
Examentraining.
Bij Studiekring volg je examentrainingen op vmbo, havo en vwo-niveau in 37 vakken. Op diverse scholen in het land of op onze centrale locatie in Houten. Hier vind je een overzicht van alle examentrainingen in Houten. Kijk hier of we ook op jouw school examentraining geven.
Examentraining VMBO, HAVO, VWO Gemiddeld 1 punt Lyceo. Group 2. Rectangle 44 Copy 21.
Onze examentrainingen havo zorgen ervoor dat je goed voorbereid en met zelfvertrouwen je examen tegemoet gaat. Onze havo examentrainingen duren twee of drie dagen, afhankelijk van het vak. Je kunt havo examentrainingen in het hele land volgen in alle weekenden en schoolvakanties.
Aanmelden voor Examentraining bij Lyceo. Group 2. Rectangle 44 Copy 21.
We bieden elk weekend en in alle schoolvakanties examentrainingen aan in alle vakken, op alle niveaus, door het hele land! Je kunt deze training niet meer online boeken. Bel ons voor de laatste mogelijkheden. BEL 071-7900 040. Examentraining Den Bosch. Examentraining Den Haag.
Trainingen Wismon.
Bij een eindexamentraining van Eindsprint behandel je in meerdere dagen aan de hand van een zelf ontwikkeld theorie en oefenboek de volledige eindexamenstof. Wil je meer informatie over onze examentrainingen? Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.
Examentraining voor het eindexamen 2018 Bijlesnetwerk. bijlesnetwerk-logo. XMLID_1732_. Shape. check-circle. check-circle. check-circle. bijlesnetwerk-logo.
Er zijn eindexamentrainingen voor leerlingen van het vwo, de havo en het vmbo in bijna alle vakken. De examentrainingen vinden plaats op centrale locaties in heel Nederland. Je kunt examentraining volgen in Amsterdam, Goes, Eindhoven, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Zwolle.
Luzac Examentraining De beste voorbereiding op het eindexamen.
Leerlingen die in afgelopen jaren een examentraining volgden, verhoogden hun cijfer met gemiddeld 11, punt! Ik" heb een 74, gehaald en ben meer dan geslaagd! Had m'n' docent vast niet verwacht.; Bente Cremers, 5 havo, 2016-2017. Voor onze examentrainingen geldt.:
Examentraining HAVO Nationale Examentraining.
Lyceo werkt net als de Nationale Examentraining met eigen lesmateriaal en methodes en biedt twee en driedaagse examentrainingen voor HAVO en VWO die bewezen effectief zijn. Voor twee en driedaagse trainingen verwijzen we je daarom voor elk vak op HAVO of VWO-niveau graag naar Lyceo.
Examentrainingen CPS.nl.
Examentraining Nederlands havo/vwo. Examentraining Nederlands vmbo. Examentraining voor MVT. Examentraining voor exacte vakken. Examentraining voor mens en maatschappijvakken. Training Examinatoren praktijkexamens vmbo. Deze training is bestemd voor vakdocenten die met een centraal eindexamen voor hun vak te maken hebben. Er zijn verschillende varianten van de training.
Examentraining: welke is het beste voor jou?
De top 8 examentrainingen. In Nederland zijn er veel verschillende organisaties die examentrainingen bieden. Hieronder hebben we de top 8 examentrainingen overzichtelijk op een rij voor je gezet, zodat je ze met elkaar kunt vergelijken. Luzac Examentraining biedt examentrainingen door heel Nederland.
Erasmus Examentraining jij slaagt voor je eindexamen!
De trainingen van Erasmus Education kenmerken zich door het aanbieden van kwaliteit op maat. Zo bieden we naast de bekende Eindexamentrainingen, als enige ook 1-daagse onderwerpgerichte examentrainingen ter voorbereiding op de schoolexamens aan. Alleen bij Erasmus: echte zekerheid! Er zit veel verschil in kwaliteit tussen de verschillende aanbieders van examentrainingen.

Contacteer ons