Op zoek naar huiswerkbegeleiding amsterdam?

huiswerkbegeleiding amsterdam
Betaalbare huiswerkbegeleiding en bijles in Amsterdam-West Westwijs.
Op onze locaties in Amsterdam West aan de Rijpgracht en de Oostzaanstraat bieden wij hoogwaardige huiswerkbegeleiding, bijlessen en werkstukbegeleiding aan voor aantrekkelijke prijzen. Zo laat Westwijs zien dat kwaliteit en prijs niet ten koste van elkaar hoeven te gaan. Bij Westwijs werken vier ervaren begeleiders met een sterke vakinhoudelijke achtergrond. Zij verzorgen huiswerkbegeleiding voor middelbare scholieren van alle niveaus.
Huiswerkbegeleiding/MySchooltalentzz Dock.
Kom dan naar Huiswerkbegeleiding van DOCK. Wij bieden je een rustige ruimte en begeleiding, zodat je gemakkelijker je huiswerk maakt en beter wordt op school. Kom je ook? In samenwerking met verschillende scholen en Instituut De Leeuw bieden we intensieve huiswerkklassen MySchooltalentzz.
Schoolkitchen Huiswerkbegeleiding Amsterdam: Studiebegeleiding Huiswerkbegeleiding Bijlessen in Amsterdam.
Wij gaan uit van de talenten en capaciteiten van de leerling. De nadruk ligt op het leren doen! Schoolkitchen is gevestigd op een rustige locatie in de Nieuwe Looiersstraat, tussen de Vijzelstraat en de Reguliersgracht, in het centrum van Amsterdam. Intensieve persoonlijke huiswerkbegeleiding.
Huiswerkbegeleiding bijles Amsterdam Zuid Geert Groote Huiswerkbegeleiding bijles Amsterdam Fred Roeske.
In Amsterdam Zuid hebben wij een vestiging in het Geert Groote College. Hier helpen we leerlingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het maken van hun huiswerk. In school hebben we de beschikking over 3 eigen lokalen op de begane grond aan de waterkant waar we huiswerkbegeleiding en bijlessen geven.
LERENZO Huiswerkbegeleiding in Amsterdam.
We bieden zeer actieve en deskundige huiswerkbegeleiding, bijles of studiecoaching door hoogopgeleide, competente én enthousiaste begeleiders. Soms spelen er minder zichtbare factoren mee die het leren en presteren beïnvloeden. Bij deze vragen is er diepgaander inzicht nodig om te begrijpen waarom het leren bij jou zo moeizaam gaat.
Bijles in Amsterdam BijlesGezocht.
Ook is er mogelijkheid tot het aanvragen van huiswerkbegeleiding in de Nederlandse hoofdstad. Bijlessen in Amsterdam kunnen zowel bij de bijlesdocent als bij de leerling thuis worden gehouden; hetzelfde geldt voor huiswerkbegeleiding, citotrainingen en examentrainingen. Wij bieden bijles en huiswerkbegeleiding in alle Amsterdamse stadsdelen: Centrum, Noord, Oost, Zuidoost, Zuid, West, Nieuw-West en Westpoort.
Huiswerkbegeleiding Amsterdam AFTER'S' COOL.
Uw kind kan iedere werkdag van 14.00 tot 18.00 uur terecht bij AFTERS COOL voor huiswerkbegeleiding in de regios Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Wassenaar. Huiswerkbegeleiding Amsterdam in de praktijk. Actief leren: Bij huiswerkbegeleiding stimuleren we de leerlingen om actief met de leerstof aan de slag te gaan en overhoren leerlingen.
Vestiging Lyceo Amsterdam Van Baerlestraat. Group 2. Rectangle 44 Copy 21.
Huiswerkbegeleiding in Amsterdam aan de Van Baerlestraat De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek. Huiswerkbegeleiding in Amsterdam volg je bij Lyceo aan de van Baerlestraat 13-1. Met het Rijksmuseum en het Vondelpark op een steenworp afstand bevinden wij ons op een unieke locatie.
Studieklas Betaalbare huiswerkbegeleiding in Osdorp.
Studieklas Betaalbare huiswerkbegeleiding in Osdorp. Op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles voor uw kind tegen lage, betaalbare tarieven? Studieklas biedt vakkundige huiswerkbegeleiding en intensieve bijlessen aan leerlingen uit het primair en voortgezet onderwijs. Wil je optimaal voorbereid zijn op de CITO-toets?
Bijles en huiswerkbegeleiding in Amsterdam.
Amsterdam-IJburg Huiswerkbegeleiding en Bijles. Bijles Academie Amsterdam IJburg is een huiswerkinstituut gevestigd aan de Voorlandpad 17 te Amsterdam. Wij verzorgen huiswerkbegeleiding en bijles in samenwerking met The School. Ook worden er trainingen op maat gegeven voor de Cito-toets en schoolexamens.
Moll Huiswerkbegeleiding Amsterdam.
huiswerkbegeleiding in Amsterdam. Welkom op onze website! Bekijk ons filmpje om een indruk te krijgen hoe wij werken en lees hieronder meer over onze missie, visie en werkwijze. Als sociale onderneming werken wij sinds 2006 met huiswerkbegeleiding en trainingen aan de bevordering van gelijke kansen in het Nederlandse onderwijs.
Huiswerkinstituut Orbit.
Huiswerkbegeleiding, bijles en examentraining in Amsterdam. Orbit biedt bijles, huiswerkbegeleiding, en examentraining aan in Amsterdam. Tevens kan u bij ons terecht voor een IQ, studie en beroepskeuzetest. Laten de studieresultaten van uw kind te wensen over in één of meerdere vakken, qua resultaat, belangstelling of discipline?

Contacteer ons