Resultaten voor huiswerkbegeleiding amsterdam

huiswerkbegeleiding amsterdam
Home Huiswerk Instituut Amsterdam.
Er is in de huiswerkbegeleiding ruimte voor individuele aandacht. Huiswerkinstituut Amsterdam HIA is hèt toonaangevende huiswerkbegeleidingsinstituut in Amsterdam dat vanaf 2001 intensieve huiswerkbegeleiding biedt om schoolprestaties te verbeteren en de zelfstandigheid te bevorderen. De ondersteuning stellen we op maat samen.
Vestiging Lyceo Amsterdam Van Baerlestraat. Group 2. Rectangle 44 Copy 21.
Huiswerkbegeleiding in Amsterdam aan de Van Baerlestraat De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek. Huiswerkbegeleiding in Amsterdam volg je bij Lyceo aan de van Baerlestraat 13-1. Met het Rijksmuseum en het Vondelpark op een steenworp afstand bevinden wij ons op een unieke locatie.
Huiswerkbegeleiding Amsterdam Haal het beste uit jezelf! Lyceo. Group 2. Rectangle 44 Copy 21.
Zoals wat huiswerkbegeleiding precies inhoudt, de voordelen van huiswerkbegeleiding, onze werkwijze, begeleiders en onze eigen methode Lyceo Leren Leren, gebaseerd op vier wetenschappelijk bewezen effectieve kernvaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Lees meer op onze uitgebreide pagina over huiswerkbegeleiding. Op welke scholen kan ik in Amsterdam en omgeving terecht?
Huiswerkbegeleiding-vacatures in Amsterdam augustus 2018 Indeed.nl.
30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor AFTER'S' COOL Vacatures in Amsterdam. Docent bijles of huiswerkbegeleiding. Studiebieb is per september 2018 op zoek naar nieuwe docenten voor bijles en huiswerkbegeleiding aan leerlingen van het basisonderwijs of voortgezet onderwijs.
Studiekring in Amsterdam Huiswerkbegeleiding bijles.
Studiekring en Passend Onderwijs. Huiswerkbegeleiding en bijles in Amsterdam. In Amsterdam hebben wij twee vestigingen waar wij huiswerkbegeleiding, bijles en diverse trainingen geven. Op onze vestigingen in het Geert Groote College aan de Frederik Roeskestraat vlakbij de Zuid-As en de Rivierenbuurt staan enthousiaste en ervaren begeleiders klaar.
LERENZO Huiswerkbegeleiding in Amsterdam.
We bieden zeer actieve en deskundige huiswerkbegeleiding, bijles of studiecoaching door hoogopgeleide, competente én enthousiaste begeleiders. Soms spelen er minder zichtbare factoren mee die het leren en presteren beïnvloeden. Bij deze vragen is er diepgaander inzicht nodig om te begrijpen waarom het leren bij jou zo moeizaam gaat.
Studieklas Betaalbare huiswerkbegeleiding in Osdorp.
Studieklas Betaalbare huiswerkbegeleiding in Osdorp. Op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles voor uw kind tegen lage, betaalbare tarieven? Studieklas biedt vakkundige huiswerkbegeleiding en intensieve bijlessen aan leerlingen uit het primair en voortgezet onderwijs. Wil je optimaal voorbereid zijn op de CITO-toets?
Huiswerkbegeleiding Amsterdam Oost / Watergraafsmeer.
PRIJZENOVERZICHT 2018 AMSTERDAM OOST / WATERGRAAFSMEER. Huiswerkbegeleiding per maand.: Dagen per week. Onder en bovenbouw. actie: 4 5 dagen. Diensten per uur.: Bijles individueel: 40, per uur. huiswerkbegeleiding: 30, per uur. Bijles bij 2 of meer personen: 2750, per uur p.p.
Huiswerkbegeleiding Amsterdam Bijlesacademie.
Scholieren kunnen namelijk hun huiswerkbegeleiding Amsterdam dichtbij huis vinden of juist dichtbij de locaties van de school, zodat school en huiswerkbegeleiding Amsterdam gemakkelijk met elkaar te combineren zijn. Waarom kiezen voor huiswerkbegeleiding Amsterdam. Huiswerkbegeleiding Amsterdam onderscheidt zich van andere aanbieders van huiswerkbegeleiding omdat er nog tijd wordt besteed aan persoonlijke aandacht.
Huiswerkbegeleiding Amsterdam.
Op deze pagina vind je een overzicht van alle huiswerkbegeleiders en huiswerkinstituten in Amsterdam. Klik op de instituten voor meer informatie. Wil je specifieker zoeken, bijvoorbeeld op begeleiders met een specialisatie? Gebruik dan het uitgebreide zoekmenu boven. NL als tweede taal. Wat houdt huiswerkbegeleiding in?

Contacteer ons