Op zoek naar examentraining rug?

examentraining rug
RUG organiseert examentraining voor leerlingen 6 VWO Scholierenacademie Meer keuzeactiviteiten Studievoorlichting Onderwijs Rijksuniversiteit Groningen.
Basisscholen Kinderuniversiteit Groningen. RUG organiseert examentraining voor leerlingen 6 VWO. Inschrijving voorjaarstraining geopend. 13 november 2014. In 2015 biedt de Rijksuniversiteit Groningen in samenwerking met Progress Onderwijsondersteuning, naast de reguliere examentrainingen in april en mei, voor de tweede keer een examentraining aan het eind van de voorjaarsvakantie.
Examentrainingen voor vwo en havo-scholieren bij RUG.
GRONINGEN De inschrijving voor de Examentraining VO van de Rijksuniversiteit Groningen is geopend. De RUG biedt hierin in samenwerking met Progress Onderwijsondersteuning examentrainingen aan voor leerlingen uit 6 vwo en 5 havo. De Examentraining VO biedt examentrainingen aan in de vakken wiskunde A, wiskunde B, wiskunde C, natuurkunde, scheikunde, biologie, economie, management organisatie, Nederlands, Engels en Duits.
Examentraining Noord Examentrainingen VMBO, HAVO en VWO niveau.
Drie aaneengesloten dagen van 0900: 1715.: 21 uur les in drie dagen. Kijk bij het cursusaanbod en plan je trainingen, en meld je aan! Waarom kiezen voor Examentraining Noord? Meer dan 25 jaar ervaring. 3-daagse intensieve cursussen van 0900: tot 1715.:
RUG kiest voor Lyceo als partner in examentrainingen Nieuwsberichten Nieuws en agenda Over ons Rijksuniversiteit Groningen.
De examentrainingen zijn voor het derde jaar op rij bewezen effectief bevonden door onafhankelijk onderzoek. Arjen Dijkstra, coördinator van de RUG-Scholierenacademie, is verheugd met de samenwerking die met ingang van dit schooljaar is ingegaan: Goede examentraining bereidt jongeren voor op de belangrijkste toets van het voortgezet onderwijs. Door deze samenwerking bieden we scholieren de kans om zich ook beter voor te bereiden op wat na het examen komt: een studie aan de universiteit. Lyceo-directeur Willemijn Kienhuis voegt daaraan toe Wij zijn blij met deze samenwerking en zien ernaar uit om samen met de RUG de scholen te ondersteunen bij de begeleiding van hun leerlingen.
Inschrijving examentraining VWO en HAVO van de Rijksuniversiteit Groningen nu geopend! Nieuwsberichten Nieuws en agenda Over ons Rijksuniversiteit Groningen.
Strategisch Plan 2015-2020. Wie zijn wij? Nieuws en agenda. Werken bij de RUG. Waar vindt u ons. Steun de RUG. Vacatures bij de RUG. Over ons Nieuws en agenda Nieuwsberichten. Inschrijving examentraining VWO en HAVO van de Rijksuniversiteit Groningen nu geopend!
E-mail notificatie docenten Examentraining Rijksuniversiteit Groningen.
Examentraining voor VWO en HAVO leerlingen bijna vol Nieuwsberichten Nieuws en agenda Over ons Rijksuniversiteit Groningen.
Al 10 jaar een succes. Al 10 jaar blijkt de examentraining van de RUG telkens weer een succes en worden jaarlijks talloze leerlingen succesvol geholpen bij een goede voorbereiding op hun naderende eindexamen of bij het vergroten van de lotingskans voor de studie van eerste keuze.
Veel aanmeldingen voor examentraining RuG RTV Noord.
Deel dit artikel.: Veel aanmeldingen voor examentraining RuG. Foto: sho / sxc stock exhange. GRONINGEN Er is evenals voorgaande jaren veel belangstelling voor de examentraining VWO van de Rijksuniversiteit Groningen. Binnen een week hebben zich al bijna honderd leerlingen uit het hele land aangemeld.

Contacteer ons