Meer resultaten voor lyceo examentraining

lyceo examentraining
Werken bij Lyceo Student, starter of professional? Word onze collega. Group 2. Rectangle 44 Copy 21.
Werken bij Lyceo betekent veel eigen verantwoordelijkheid, inhouse trainingen en coaching om je verder te ontwikkelen, enthousiaste en ambitieuze collegas om je heen en superleuke events! Wie zijn wij? Lyceo is de snelst groeiende aanbieder van onderwijsondersteuning: van examentraining en huiswerkbegeleiding tot leren coderen.
Examentraining VMBO, HAVO, VWO Gemiddeld 1 punt Lyceo. Group 2. Rectangle 44 Copy 21.
Wat is een examentraining? Tijdens een examentraining worden leerlingen in kleine groepen door jonge, enthousiaste en ervaren begeleiders klaargestoomd voor de school en eindexamens. Een examentraining duurt, afhankelijk van het betreffende examenvak, 2 of 3 aaneengesloten dagen en verloopt volgens een vast programma. Lyceo werkt daarbij met eigen ontwikkeld lesmateriaal, dat elk jaar geheel wordt vernieuwd en aangepast.
Vind lyceo in Schoolboeken op Marktplaats.nl.
Examentraining Lyceo VMBO TL NASK1 2017. Examentraining lyceo vmbo tl nask1 2017 super handig boek om je voor te bereiden voor het examen. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Natuurkunde Lyceo Examenbundel HAVO. Dankzij het lyceo, die gerichte bijles geeft voor het examen is mijn zoon fluitend geslaagd voor zijn natuurkunde!
Huiswerkbegeleiding Examentraining Bijles en meer! Lyceo. Group 2. Rectangle 44 Copy 21.
Dankzij de prima examentrainingen van Lyceo is mijn zoon Job Werkman geslaagd voor zijn eindexamen havo! Betty Werkman, moeder van Job Werkman. Afgelopen meivakantie heb ik een biologie examentraining gevolgd in Hilversum. Ik heb een 64, gehaald! Hier ben ik superblij mee!
Examentraining Lyceo CSG Willem van Oranje.
CSG Willem van Oranje organiseert, in samenwerking met Lyceo, examentrainingen op school die je voorbereiden op je Centraal Examen. Deze trainingen worden tegen sterk gereduceerd tarief aangeboden. Belangstellenden kunnen zich aanmelden op de site van Lyceo, daar is een speciale CSG Willem van Oranje-pagina voor de inschrijving.

Contacteer ons