Zoeken naar lyceo examentraining

lyceo examentraining
Studiebegeleiding Berlage Lyceum.
Begeleiding op het Berlage. Extra examentraining op school. Om ervoor te zorgen dat uw kind zich optimaal kan voorbereiden op de schoolexamens, bieden wij de mogelijkheid om een extra examentraining te volgen. Wij zijn daarom, net als voorgaande jaren, een samenwerking aangegaan met Lyceo.
Vind lyceo in Schoolboeken op Marktplaats.nl.
Lyceo examenbundels bevatten een samenvatting per domein en examenopdrachten per onderwerp. Kunnen los of samen gekocht worden. Prijs is per stuk en excl. Zo goed als nieuw. Lyceo examentraining Nederlands 2015 en 2018. Lyceo examentraining nederlands 2015 en 2018. lyceo examenbundel scheikunde havo 2018.
Werken bij Lyceo Student, starter of professional? Word onze collega. Group 2. Rectangle 44 Copy 21.
Werken bij Lyceo betekent veel eigen verantwoordelijkheid, inhouse trainingen en coaching om je verder te ontwikkelen, enthousiaste en ambitieuze collegas om je heen en superleuke events! Wie zijn wij? Lyceo is de snelst groeiende aanbieder van onderwijsondersteuning: van examentraining en huiswerkbegeleiding tot leren coderen.
Examentraining VeenLanden College.
Om het zo makkelijk mogelijk te maken, is er op de website van Lyceo een speciale pagina gemaakt waarop leerlingen van het VeenLanden College zich kunnen inschrijven voor één of meerdere examentrainingen. Dankzij de samenwerking met Lyceo kunt u een examentraining boeken tegen een sterk gereduceerd tarief.
Examentraining Den Haag Haags Studiepunt.
De examentrainingen van Lyceo zijn bewezen effectief, voor zowel vmbo, havo als vwo. Onafhankelijk onderzoek toont aan dat een Lyceo examentraining zorgt voor een verhoging van gemiddeld een punt op het examen. Presteren zonder stressen. Beter scoren, gemiddeld wel 1 punt hoger.
Lyceo examentraining Wolfert Lyceum.
U bevindt zich hier: Home / Nieuws / Lyceo examentraining. 29 januari 2016 / in Nieuws / door jgalyceum Lyceo examentraining. De examentrainers van Lyceo stomen de leerlingen op 2 en 3 mei 2016 klaar voor hun examens. Lyceo traint in kleine groepen.
Lyceo examentrainingen.
Om ervoor te zorgen dat uw kind zich optimaal kan voorbereiden op de examens, organiseert Tabor College Werenfridus in samenwerking met Lyceo, examentrainingen. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, is er op de website van Lyceo een speciale pagina gemaakt waarop leerlingen van Tabor College Werenfridus zich kunnen inschrijven voor één of meerdere examentrainingen. Dankzij de samenwerking met Lyceo kunt u een examentraining boeken tegen een sterk gereduceerd tarief.
Libris Lyceo Examentraining Examenbundel Economie HAVO Opgavenbundel, niet bekend.
Lyceo Examentraining Examenbundel Economie HAVO Opgavenbundel. Deze examenbundel Economie HAVO van Lyceo Examentraining bevat een duidelijke uitleg over de examenstof, oefenopgaven, presentaties en samenvattingen. Bij een bestelling van deze examenbundel ontvang je ook de Lyceo antwoordenbundel geheel gratis. Vergroot je kans van slagen met een examenbundel van Lyceo!
Examentraining Carolus Clusius College.
Lyceo is groot in persoonlijke aandacht. Benieuwd hoe een examentraining van Lyceo eruit ziet? Klik dan hier. Heb je vragen of wil je meer informatie over de examentrainingen? Neem dan contact op met Lyceo door te bellen naar: 071-79 000 40.
Examentrainingen Park Lyceum.
Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, is er op de website van Lyceo een speciale pagina gemaakt waarop leerlingen van Park Lyceum zich kunnen inschrijven voor één tweedaagse examentraining voor één vak. De training zal plaatsvinden op 18 en 19 april 2017.
Examentraining in Den Bosch en Vught volg je bij CSB.
De examentrainingen van Lyceo zijn bewezen effectief, voor zowel vmbo, havo als vwo. Onafhankelijk onderzoek toont aan dat een Lyceo examentraining zorgt voor een verhoging van gemiddeld een punt op het examen. De voordelen van onze examentraining.: Meer zelfvertrouwen en geen stress.
Examentraining Canisius College.
Home Organisatie Begeleiding en zorg Examentraining. Code sociale media. Onze Gezonde School. Om je goed voor te bereiden op je school en eindexamens organiseert Lyceo, in samenwerking met Canisius College Nijmegen, examentrainingen bij jou op school. Hierover hebben we je al eerder dit jaar geïnformeerd. Dankzij deze samenwerking kan Lyceo de examentrainingen tegen een aantrekkelijk kortingstarief aanbieden.

Contacteer ons