Meer resultaten voor examentraining mavo

examentraining mavo
Examens Biologie vmbo-tl / mavo oefenen op Biologiepagina.nl.
De ideale manier om te oefenen voor je eindexamen! Klik hier voor de examen generator vmbo-tl. Examen Biologie vmbo-tl per jaar. Oefen biologie examen 2017-I online. Oefen biologie examen 2016-I online. Oefen biologie examen 2014-I online. Vmbo BB examen. Vmbo Kader examen. Vmbo TL / Mavo examen.
Erasmus Examentraining jij slaagt voor je eindexamen!
De afgelopen jaren gaven we onder andere op de volgende scholen onze trainingen: het Alfrink College, het Lyceum Vos, het Develstein College, het Leidsche Rijn College, het Wartburg College, het Griftland College, Sg. Spieringshoek en de Theaterhavo/vwo. Erasmus Examentraining is onderdeel van Erasmus Education.
mavo Het Schoter.
PTO / PTA. VOOR GROEP 8. Van leerlingen voor leerlingen. Selecteer een pagina. 2024 CN HAARLEM. T: 023-525 84 91. Schrijf je in voor nieuwsbrief. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.
Herexamentraining vmbo in alle vakken Bijlesnetwerk.
Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie. Staat uw woonplaats er niet bij?
Maatschappijkunde.nl Examenstof.
Analyse Maatschappelijk Vraagstuk. Welkom op maatschappijkunde.nl! Op deze website vind je alle examenstof van het vak maatschappijkunde maatschappijleer 2, met per onderwerp geschreven uitleg, begrippen, slides en video's. Download hier de checklist voor het Centraal Schriftelijk Eindexamen CSE Maatschappijleer 2 2017.
Examentraining VMBO De Kroon.
Misschien is de examentraining dan ook wel iets voor jou! Let op: de sluitingsdatum voor de examentrainingen is op vrijdag 20 april 2018! 3 Daagse examentraining voor VMBO basis, VMBO kader en Mavo leerlingen. Maandag 30 april 2018. Dinsdag 1 mei 2018.
SSGN Leerlingen Examenpagina.
Ter voorbereiding op het examen organiseren we een tweedaagse examentraining waarin de leerlingen onder leiding van externe experts worden ondergedompeld in een beperkt aantal vakken. Deelname is verplicht. Van de ouders wordt een vrijwillige bijdrage in de kosten gevraagd. Voor 4 mavo: maandag 26 maart en dinsdag 27 maart 2018 van 900, tot 15.30 uur.
Examentraining Noord Examentrainingen op VMBO, HAVO en VWO niveau.
In 1989 is Studiecentrum Haren van start gegaan en door veel succes en positieve ontwikkeling zijn wij in 2007 gestart met Examentraining Noord. Met Examentraining Noord verzorgen wij driedaagse examentrainingen in bijna alle examenvakken, op zowel VMBO, HAVO als VWO niveau.
Nationale Examentraining 964%, geslaagd VWO, HAVO, VMBO, MAVO voor wiskunde, economie, geschiedenis, Engels, biologie, natuurkunde, scheikunde, wiskunde A, Wiskunde B, Nederlands, aardrijkskunde en MO
Examentraining NaSk 1. Examentraining NaSk 2. Examentraining volgen bij de enige bewezen effectieve examentrainer? Examentraining in alle weekenden en vakanties in het hele land. TL / GL. De Nationale Examentraining geeft eendaagse eindexamentrainingen op VMBO TL/GL, KB en BB niveau.
Homepagina Heemgaard.nl.
Aan het einde van de brugklas kijken we samen met jou en je ouders welk niveau het beste bij je past. We hebben vijf brugklassen: mavo, To-havo, atheneum/havo, atheneum en atheneum met latijn. Deborah Bij je mentor kun je altijd terecht.
Examentraining t Atrium.
mavo: 2-daagse training 9.00 uur tot 15.30 uur 143., havo/vwo: 2-daagse training 9.00 uur tot 17.00 uur 169., Het tarief van de trainingen is inclusief lesmateriaal, voorbereiding door begeleiders, kosten van de coördinator en de reiskosten van de begeleiders en coördinator. Locatie: Paladijnenweg 611 in Amersfoort. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, is er op de website van Lyceo een speciale pagina gemaakt waarop leerlingen van t Atrium zich kunnen inschrijven voor één of meerdere examentrainingen. Dankzij de samenwerking met Lyceo kunt u een examentraining boeken tegen een sterk gereduceerd tarief.
Examentraining Lyceo CSG Willem van Oranje Mavo, Havo, Vwo en tweetalig onderwijs in Oud-Beijerland.
Deze trainingen worden tegen sterk gereduceerd tarief aangeboden. Belangstellenden kunnen zich aanmelden op de site van Lyceo, daar is een speciale CSG Willem van Oranje-pagina voor de inschrijving. Dankzij de samenwerking zijn de tarieven flink gereduceerd, deze zijn hier terug te vinden.

Contacteer ons